ЗА НАС

Кои сме ние – визия, мисия и ценности

BrainGenomix предлага най-съвременните генетични и фармакогенетични изследвания в сферата на менталното и когнитивно здраве. Като част от семейството на NMGenomix, една от компаниите пионери в персонализираната медицина у нас, BrainGenomix се ползва с над 10-годишен опит в предлагането на най-висок клас генетични тестове на българския пазар и хиляди обслужени пациенти в цялата страна.

Предлаганите от нас персонални генетични анализи са мощен инструмент за диагностициране, назначаване на лечение и/или оптимизация на терапията при редица психиатрични, неврологични и други заболявания.

Мисията на BrainGenomix е да подпомогне пациентите и техните лекуващи специалисти да „разчетат“ генетичната информация и да я използват изцяло в помощ на превенцията, диагностиката и лечението на редица заболявания/състояния.

На базата на ДНК анализ на отделни добре изучени гени или групи от гени, чиято връзка със съответното заболяване/състояние е научно доказана, нашите тестове дават информация не само наличието на генетична предразположеност или мутация, но и за очаквания отговор на организма към определени медикаменти.

В резултат на това на пациентът получава персонализирани препоръки за лечението си и информация за генетични предразположености. Това на практика дава възможност да се подобри не само качеството на живот на конкретния индивид, но потенциално и на неговото поколение.

Целта на BrainGenomix е да направи достиженията на съвременната генетика и медицина възможно най-достъпни за възможно най-широк кръг от хора, които да водят пълноценен и качествен живот за по-дълго време чрез персонализирана терапия в техния конкретен случай.

Вярваме, че знанието за взаимодействието между гените и отделните процеси в организма е право на всеки човек, което може му дава информиран избор и достъп до по-добри терапевтични решения не за само днес, но и в бъдеще. С напредването на научите достижения в областта на генетиката стойността на генетична информация става все по-голяма.

Всички изследвания на BrainGenomix са разработени от водещи световни лаборатории, отговарящи на най-строгите стандарти за качество. Анализите и интерпретациите на получените резултати се извършват от мултидисциплинарен екип от висококвалифицирани специалисти.

Доверявайки се на BrainGenomix, правите стъпка към намиране на най-доброто решение за Вашето здраве, закодирано във Вашите собствени гени.

Дългогодишен опит

10 години опит в предоставянето на най-висок клас генетични тестове

Пациенти от цялата страна

Хиляди обслужени пациенти от цялата страна

Мощен инструмент за диагностициране

Мощен инструмент за диагностициране, назначаване на лечение и/или оптимизация на терапията

Ценна генетична информация

Подпомагане на пациентите и техните лекуващи специалисти да „разчетат“ генетичната информация